Зареждане

Блейдс: Ако бях Нгану, щях да напусна UFC и да направя пари в бокса

Блейдс: Ако бях Нгану, щях да напусна UFC и да направя пари в бокса
Публикувано на: Март 30, 2022 в 00:00 ч
Все още не е решено, но има голяма вероятност Франсис Нгану да стане свободен агент и може би да бъде първият боец, който успява да се измъкне от шампионската клауза на UFC.

Драконовските договори на организацията приковават много бойци, но според Къртис Блейдс, Нгану трябва да приоритизира печелившите си ходове.

"Ако бях на негово място, щях да отида директно в бокса," сподели Блейдс. "Те изкарват много апри и той може да изкара много от среща с Антъни Джошуа, Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър. Той може да стане много богат. Така че ако бях на негово място, щях да си оправя контузеното коляно и да се подготвя за боксовия ринг.

Хубаво е да знаеш, че има и нещо друго освен ММА, защото не може да се биеш вечно и в крайна сметка искаш да изкараш максимално много пари. Това винаги ще е така. Ако успееш да си изградиш хубав имидж в UFC и ММА, винаги можеш да преминеш в света на бокса и там да изкараш много пари, за да прекратиш кариерата си богат."

Ако Нгану освободи титлата това ще проправи път на Блейдс към шампионското място. А и освен това Блейдс винаги е бил критик на ниското заплащане в UFC.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес