Зареждане

Благой Иванов: Целта ми е да се бия с бойците от топ 5 в UFC

Благой Иванов: Целта ми е да се бия с бойците от топ 5 в UFC
Публикувано на: Април 6, 2019 в 01:06 ч
Благой Иванов - Багата успя да запише първа победа в UFC, след като миналия месец грабна победа с решение над Ben Rothwell. Благой вече е с рекорд 1-1 в организацията и знае името на следващия си опонент, както и датата и мястото на битката. Багата ще сподели клетката с Tai Tuivasa на UFC 238, което ще се проведе на 8-ми юни в Чикаго и в интервю за Канал 3 сподели какво очаква от тази среща, както и бъдещите си планове:



Сега ще се отдам малко на почивка. Добре съм и се възстановявам. Имах лека контузия след битката с Rothwell, но не е сериозно и всичко е наред. Ще ме видите отново в клетката на 8-ми юни срещу Tai Tuivasa. Той е млад противник и тръгва здраво напред. Мисля, че ще стане доста интересна среща. Мислим мач за мач и ще трябва да преодолея Tuivasa. 

Той е пред мен в ранглистата, ако го победя мисля, че ще мина пред него. Моята цел е да се бия с бойци от топ 5. Тази година планирам да се бия още два пъти и до края на годината ще имам още 1 битка, след тази с Tuivasa. В момента има интерес към мен и мисля, че след още 2 победи ще се вдигне още по-голям шум. Благодаря на феновете, които ме подкрепят и се надявам, че ще ги зарадвам с 2 победи до края на годината.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес