Зареждане

Благой Иванов тренира с бивш шампион на Bellator

Благой Иванов тренира с бивш шампион на Bellator
Публикувано на: Август 9, 2019 в 10:29 ч
Благой Иванов - Багата отново смени залата и отиде в Xtreme Couture MMA във Вегас, където тренира с бившият шампион в тежка категория на Bellator, Vitaly Minakov. В тренировките участие вземат също Mike Kyle и Атанас Джамбазов. Повечето от тренировъчните си лагери Багата прекарва в American Kickboxing Academy, където тренира с величия в лицето на Daniel Cormier, Cain Velasquez, Khabib Nurmagomedov и други.

Иванов се готви сериозно за трудна битка с бившият претендент Derrick Lewis, като двамата ще се бият в легендарната зала Медисън Скуеър Гардън на UFC 244 през ноември. Благой се намира в серия от 2 поредни победи, които записа тази година, а Lewis от своя страна е в серия от 2 поредни загуби. Багата има 18 победи в ММА, които са балансирани 6 с нокаут, 6 със събмишън и 6 с решение.

"The Black Beast" от своя страна печели 18 от 21 победи с нокаут и е изключително опасен в стойка. Все още не е ясно каква стратегия ще използва Багата срещу Lewis, но се видя, че Derrick не е много добър в играта на земя и Иванов може да заложи на събаряния. Благой има коз преди битката, защото миналата година Daniel Cormier победи със събмишън Lewis и ще може да помогне със съвети.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес