Зареждане

Благой Иванов показа желязна брада, но загуби от Derrick Lewis с раздвоено решение

Благой Иванов показа желязна брада, но загуби от Derrick Lewis с раздвоено решение
Публикувано на: Ноември 3, 2019 в 04:39 ч
Благой Иванов - Багата сподели клетката с Derrick Lewis в битка от главната карта на UFC 244, което се провежда в Ню Йорк. Битката между двамата беше чакана с голям интерес и нашето момче показа невероятна издръжливост, с която си спечели доста уважение от всички. В началото на срещата двамата започнаха търпеливо и чакаха да видят какво ще предложи другия.

Lewis опитваше ритници, но не успя да ги отбележи. Багата хваща ритник от Lewis и пренася битката на земята. Иванов опитва americana, но Derrick се измъква и става на крака. Брутална размяна на удари от двамата и битката отново е на земята, където Багата опитва гилотина. Двамата се изправят и влизат в клинч, където Иванов опитва нова гилотина, но изяжда брутален лакът. Lewis вкарва коляно, а Багата ляв и край на рунда.

В началото на втория рунд Lewis вкарва ритник, а Багата отвръща с ляв оувърхенд. Двамата влизат в клинч, а след това се разделят и разменят ритници. Брутални размени на удари от двамата, след които Багата пренася битката на земята и опитва americana, но не успява. Екъшна се пренася на крака, където Lewis вкарва силен десен и отваря аркада на Благой.

Иванов търси клинч, където вкарва коляно и леви удари. Брутални колена и десен от Lewis, а Багата ги поема като нищо. Иванов вкарва комбинация и след това коляно. Нов опит за гилотина от българина, но без успех.

В третия рунд Багата опитва комбианция, но не намира целта. Благой вкарва удари в тялото, а Lewis отвръща с десен. Нов клинч и удари от страна на Иванов. Lewis вкарва коляно и опитва събаряне, но не успява. Багата опитва гилотина, а след нея вкарва силно кроше. Двамата опитват ъперкъти, но не намират целта. Lewis замахва като луд в последните секунди и вкарва коляно.

Битката стига до решение, което е раздвоено в полза на Lewis - (30-27, 28-29, 29-28). Toва решение не отговаря на показаното от двамата и мнозина смятат, че Багата беше обран. Загубата е втора за него в UFC и прекъсва серията му от две поредни победи. Така той вече е с рекорд 2-2 в UFC и вероятно ще напусне топ 10 на категорията.

Ограбен ли беше Багата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес