Зареждане

Бившият шампион Андрей Арловски се справи с Танер Босер

Бившият шампион Андрей Арловски се справи с Танер Босер
Публикувано на: Ноември 8, 2020 в 08:04 ч
Бившият шампион в тежка категория Андрей Арловски показа, че все още го може. 41-годишния ветеран се изправи срещу 29-годишният Танер Босер в подглавната битка на UFC Fight Night 182, което се проведе в Лас Вегас.

В началото на битката двамата започнаха търпеливо и премерваха дистанцията. Босер вкара ритници, а Арловски опита комбинация. Като цяло нямаше много интересни моменти в този рунд. Танер отново вкарваше ритници, а Арловски вкара силен десен в края на рунда. Във втория рунд ритниците продължиха от Босер. Андрей му вкара кроше в тялото и в главата.

“The Pitbull” с нов добър десен удар. Оувърхенд ляв от страна на Босер. Размяна на удари от двамата тежковози. Последна размяна на удари и край на рунда. В третия рунд Босер вкара десен, но изяде джаб. Танер продължава да атакува краката на бившия шампион. Андрей му връща ритник и вкарва десен. Удари в тялото от страна на Арловски.

Здрави попадения от страна на Арловски и край на срещата. Като цяло бавна битка, която съдиите прецениха, че Арловски заслужава единодушно победата с решение - (29-28, 29-28, 29-28). Това е втора поредна победа за Андрей за тази година. Той печели 3 от последните си 4 битки в UFC. Босер от своя страна губи серия от 2 поредни победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес