Зареждане

Бившата Strikeforce звезда Gina Carano влиза в Междузвездни войни

Бившата Strikeforce звезда Gina Carano влиза в Междузвездни войни
Публикувано на: Ноември 16, 2018 в 08:33 ч
Бившата Strikeforce състезателка и пионерка в женския ММА, Gina Carano вече има роля в един от най-популярните филми. По официални данни тя ще участва в предстоящия филм от серията Междузвездни войни, именуван The Mandalorian.

За момента не се разкриват повече детайли.

За всички фенове на поредицата, The Mandalorian ще бъде история за след падането на Империята и преди появата на Първия ред. Тя ще следи премеждията на сам герой накрая на галаткиката, далеч от властта на Новата република.

Този епизод е плод на ума на популярния Jon Favreau.

Да видим дали и този път притежателя на временната титла в средна категория, Colby Covington, ще ни развали изненадата от филма.

Gina Carano последно се би през септември 2009-та, когато беше нокаутирана от UFC шампионката в категория перо, Cris Cyborg, в Strikeforce. Преди тази загуба Carano беше с резултат 7-0, като сред победените от нея противници стоят имената на Tonya Evinger, Kailtin Young, Julie Kedzie и Rosi Sexton.

Въпреки че минаха вече немалко години от последната ѝ битка, тя си остава ключова фигура в развитието на свободните боеве сред жените - много преди Ronda Rousey да привлече допълнително внимание към тях. Всъщност, ако не бяха Gina Carano и Scott Coker в Strikeforce, навярно женският ММА нямаше да е на същото ниво, както е в момента.

Откакто се оттегли от спорта, Carano участва в няколко сериозни продукции, сред които Haywire, Fast & Furious 6 и Deadpool.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес