Зареждане

Бивша кеч звезда напира за бой с Фьодор Емеляненко

Бивша кеч звезда напира за бой с Фьодор Емеляненко
Публикувано на: Юли 2, 2021 в 00:00 ч
Бившата звезда на WWE Джейк Хагър, който е боец на Bellator иска да се бие с легендата Фьодор Емеляненко. Наскоро стана ясно, че Bellator ще направят дебют в Русия през октомври. Очаквано Скот Кокър слага в главната битка "The Last Emperor", а името на неговия съперник все още не е ясно. Кокър разкри, че Джош Барнет, Алистър Овърийм и Жуниор дос Сантос са варианти за Емеляненко.

Хагър, който стана известен в WWE със своя прякор Джак Фукльото сериозно напира за бой с Емеляненко. Джейк стигна доста далеч и обяви в социалните мрежи, че ще се бие с Фьодор, с което заблуди много фенове. Хагър смята, че това е битката, която цял свят иска да види. Малко вероятно е Кокър да даде шанс на Хагър срещу Емеляненко, защото Джейк все още е нов в ММА и е с рекорд едва 3-0-1 в клетката.

Хагър направи дебют в ММА преди 2 години. Той влезе в Bellator и през 2019 година победи Кисър и Джоунс със събмишъни. В края на 2019 година Джейк вкара непозволен удар на Гарет и срещата им беше обявена за несъстояла се. В края на миналата година бившата кеч звезда отново се би в ММА и успя да победи Брандън Колтън с раздвоено решение.

Има ли някакъв шанс Хагър да получи бой с Емеляненко ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес