Зареждане

Бивш шампион на Bellator подписа с Хабиб

Бивш шампион на Bellator подписа с Хабиб
Публикувано на: Април 23, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион в категория петел на Bellator Едуардо Дантас подписа договор с ММА организацията на Хабиб Нурмагомедов. Официални лица от EAGLE FC споделиха новината за MMAFighting.

Дантас се присъединява към Eagle FC в серия от две победи и постига победи в три от последните си четири битки в клетката.

В последната си битка Едуардо нокаутира Хосе Алдай през февруари на събитието FAC 12 в Мисури. Тогава президентът на UFC Дейна Уайт беше в залата за снимките на риалити сериала си Lookin’ for a Fight.

По онова време изглеждаше, че Дантас може да спечели UFC договор с победата си, но в крайна сметка промоцията реши да не привлича. Тази загуба за UFC е голяма печалба за Хабиб, който ще добави поредното голямо име към редиците си.

Все още не е ясно кога и къде ще видим Дантас в битка за EAGLE FC. Едуардо е с рекорд 23-7 в ММА и през 2011 година спечели турнира на Bellator в категория петел. Няколко месеца по-късно той спечели и титлата в дивизията.

Той я защити 2 пъти, след което я загуби, но през 2016 година си я върна. Едуардо я защити 1 път и през 2017 година пак я загуби. В Bellator Дантас спечели 11 срещи и загуби 4 пъти. Той печели 12 от срещите си с приключване и 3 пъти пада с нокаут.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес