Зареждане

Бивш шампион на Bellator подари камион на руската армия

Бивш шампион на Bellator подари камион на руската армия
Публикувано на: Октомври 3, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на Bellator в средна категория Александър Шлеменко закупи камион "Урал" за транспортиране на хуманитарна помощ за руски войници.

Журналистът Александър Лютиков сподели в своя телеграм канал, че Шлеменко е похарчил 1 милион рубли за покупката на камион, който да кара помощи на армията. Александър вече е на 38 години и споделя, че не се притеснява от това, че може да бъде мобилизиран. Той с радост е готов да се включи във войната с Украйна.

„Знам, че нашите момчета се нуждаят от много неща. Попитах ги: "Как мога да помогна?" Казаха ми, че имат нужда от камион Урал. Купихме камион, за да изпратим товар на нашите момчета. 

Това е всичко.“, каза Шлеменко пред руските медии.

Шлеменко е една от най-големите легенди на руския ММА. Той е с рекорд 61–14–1 (1) в ММА и е бивш шампион на Bellator с 3 защити на титлата в средна категория. За съжаление в последно време не му върви в ММА.

В края на август тази година той беше нокаутиран от Александър Илич за 22 секунди. В края на септември Шлеменко завърши наравно с Клебер Соуса в Омск, Русия.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес