Зареждане

Бивш боец на UFC уби натрапник в дома си

Бивш боец на UFC уби натрапник в дома си
Публикувано на: Май 26, 2022 в 10:00 ч
Късно в понеделник през нощта петима души са нахлули в резиденция в Лавал, Квебек. ММА боецът в тежка категория Едуардо “Ичо” Ларенас и съпругата му наели къщата от февруари и били у дома, когато групата мъже пристига. 

Според оригиналния доклад на TVA Nouvelles, лицата пристигнали в къщата, представяйки се за доставчици, преди да вземат Ларенас и съпругата му за заложници. Предполага се, че групата е възнамерявала да открадне „голямо наследство“, което ММА боецът е получил наскоро. 

Приблизително шест часа след началото на ситуацията Ларенас твърди, че е взел нож от един от натрапниците и го намушкал до смърт. Тогава Ларенас и съпругата му успяват да избягат от останалите членове на групата и да напуснат къщата. 

Полицията пристига на мястото след обаждане, което получили около 2 часа сутринта във вторник. Поради естеството на инцидента е извикана полицията на провинция Квебек, за да съдейства при разследването. 

Около жилището е изграден периметър, за да могат следователите да получат ясна представа за случилото се. На среща във вторник, следователите информирали двойката, че има вероятност да бъдат повдигнати наказателни обвинения за фаталното намушкане. 

Родом от Аржентина, "El Dogo" е живял и тренирал в Канада през по-голямата част от кариерата си в ММА. Боецът в тежка категория се състезава главно за базираната в Канада промоция "TKO", но също така имаше едно участие в UFC на UFC 58, където загуби от Том Мърфи чрез нокаут.

Ларенас се би за последно през 2018 г. и има общ рекорд от 6-6 в кариерата си. Той печели 6-те си победи с нокаут и 5 пъти бива нокаутиран.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес