Зареждане

Bisping: St-Pierre може би отлагаше битката, за да се изчисти от стероидите

Bisping: St-Pierre може би отлагаше битката, за да се изчисти от стероидите
Публикувано на: Октомври 5, 2017 в 12:00 ч
 
Шампионът на UFC в средна категория Michael Bisping се опитва да се опитваше да си уреди битка с Georges St-Pierre още през януари тази година и най-сетне желанието му ще се сбъдне 11 месеца по-късно в UFC 217.
 
Какво отне толкова време?
 
Според "Графа", бившият дългогодишен шампион в полусредна категория може да е имал нужда от това допълнително време, за да изчисти тялото си от забранените вещества, които е приел за подобряване на ефективността (PED) и по този начин да избегне неприятна среща с Американската антидопинговата агенция (USADA).
 
"Не знам дали е така, защото Georges трябва да изчисти стероидите от системата си, преди да влезе в изследователския басейн на USADA. Не знам каква е причината, но това определено е потенциално основателна причина, защото трябва да се тествате шест месеца, преди да се върнете и той направи всичко възможно, за да забави завръщането си, така че може би е затова. Бях тестван два пъти в този тренировъчен лагер и предполагам, че ще се откажат, защото никога няма да хванат нещо от мен. Никога! А и струва доста пари да изпратят техните агенти тук. Вероятно ще поговоря с други хора по време на лагера си, но искам да знам колко пъти са тествали Georges St-Pierre?", заяви Bisping.
 
 
Според специално изключение спортистите, които се завръщат от пенсиониране, трябва първо да завършат шестмесечен период на отрицателни допинг тестове. Макар и процеса да е справедлив и честен, Bisping има своите съмнения в отлагането на срещата, което според него би помогнало на St-Pierre в този процес.
 
Двамата бойци ще оглавят предстоящото събитие UFC 217, което ще се проведе на 4-ти ноември в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес