Зареждане

Bisping: 'Оттеглих се, защото имам и други кариери'

Bisping: 'Оттеглих се, защото имам и други кариери'
Публикувано на: Юни 28, 2018 в 10:01 ч

Бойните спортове не са сфера, в която човек да се подвизава дълго време. Muhammad Ali стана известен благодарение на бокса, но се задържа прекалено дълго и си отиде почти обездвижен. Трите неща, които задържат бойците повече от необходимото обикновено са предизвикателството, воят на публиката и парите.

Бившият UFC шампион в средна категория Michael Bisping се оттегли на 39 години. За сравнение, Royce Gracie и Ken Shamrock се биха на обща възраст 101 години - просто им трябваха парите. 'The Count' обаче се е уредил. Към момента той е отворил над 100 UFC зали в Обединеното кралство (той също има една и в САЩ), коментира в Dana White's Tuesday Night Contender Series, играе в различни филми (xXx: Return of Xander Cage, Den of Thieves и Twin Peaks), като също е и собственик на спортен уебсайт.

В наскорошно интервю самият той разкри, че се е оттеглил от спорта, тъй като има и друга кариера... или по-точно, кариери:

"Ако не бяха те, навярно нямаше да се оттеглям. Въпреки травмите, навярно щях да поостана заради парите. Но при условие, че разполагам с другите неща, няма нужда повече да се бия."

"Актьорството ми е на фокус. Изпитвам голяма страст към него. Имам невероятен агент и много вълнуващи неща се готвят, много неща се случват. Дълго време ми повтаряше да се оттегля от боевете, за да се съсредоточа върху играенето. Това, разбира се, не беше причината. Истината е, че просто ми дойде времето да се оттегля."

"Сега обаче мога да се отдам на 100%. Да видим какво ще успея да направя. Целим се към звездите."

"Бил съм се по целия свят. Имам най-много победи, най-много битки, най-впечатляващите удари, спечелих титлата, направих пари. Защо да продължавам. По някое време човек трябва да спре. Можех ли да продължа и да спечеля още срещи? Да, разбира се. Чувствам се както винаги."

"Можех да спечеля още битки, но трябва да се съсредоточа върху следващия етап от живота ми."

"Благодарен съм за изживяванията, на UFC и т.н. Времето просто беше правилното. Толкова много неща предстоят."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес