Зареждане

Биспинг: Конър трябва да уволни Джон Кавана

Биспинг: Конър трябва да уволни Джон Кавана
Публикувано на: Юли 14, 2021 в 07:26 ч
След като Конър Макгрегър се контузи и загуби двубоя си с Дъстин Порие в UFC 264, неговият треньор Джон Кавана сподели, че въпреки травмата, всичко вървяло по план. Майкъл Биспинг е шокиран от това изявление и сподели, че ако е бил на мястото на Конър, досега да уволни треньора си.

След като счупи крака си в първия рунд, Конър твърдеше, че нещата щели да бъдат много по-различни във втория рунд. Точно това повтори и Кавана.

Вижте също: Кавана: Макгрегър се справяше добре и ще продължи с ММА

Биспинг обаче изобщо не вижда така ситуацията.

"Кавана каза, че нищо не го притеснявало. Знаел, че във втория рунд щели да победят с нокаут. Ако това е вярно, Конър трябва да го уволни веднага, защото битката беше много притеснителна.

Конър беше по гръб, беше доминиран. Рундът беше изцяло за Порие. А това е притеснително. Никой не иска с такава лекота да му сритват задника."

Следващото изпитание пред Дъстин е двубой с шампиона в леката категория Чарлз Оливейра. Биспинг сподели мнението си и за тази битка.

"Мисля, че с Конър ще направят четвърти двубой. Но междувременно Дъстин най-вероятно ще успее да запише победа над Чарлз Оливейра. Той ще стане шампион и ще нарпави четвърти двубой с Конър."

Съгласни ли сте с разсъжденията на Биспинг?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес