Зареждане

Кавана: Макгрегър се справяше добре и ще продължи с ММА

Кавана: Макгрегър се справяше добре и ще продължи с ММА
Публикувано на: Юли 13, 2021 в 00:00 ч
За първи път от много години видяхме две битки на Конър Макгрегър в 1 година. Бъдещата легенда на UFC сподели клетката за трети път с Дъстин Порие. За съжаление тежко счупване на крака в първия рунд развали битката, която феновете чакаха с месеци.

"The Notorious" получи тежката контузия в края на първия рунд и навлезе в серия от загуби. Той обаче смята да се завърне и да направи още една среща с Порие. Дейна Уайт също е навит и разкри, че Порие ще продължи да се бие, а когато Макгрегър се възстанови, тогава ще има нова битка. Вероятно догодина по това време ще видим нова битка между тях.

В интервю Джон Кавана, който е дългогодишен треньор на Макгрегър реши да поговори за срещата. Той смята, че Конър се справял добре и няма да спре да се бие. Ето какво още сподели Кавана:

Това е горчиво за преглъщане, но спорта си има върховете и паденията. Изучавах дълго играта на Порие и знаех, че главата му ще е там за гилотина. Тренирахме доста този ход. Конър има много силна гилотина. Той направи лека тактическа грешка при преминаване към гърба. 

Дъстин свърши добра работа и успя да намали натиска. Порие вкара добър граунд енд паунд, но по-голямата част удари ръкавиците и предмишниците на Конър. Той нямаше следи, натъртвания, подуване, порязвания, нищо подобно след този граунд енд паунд. Конър стана и вкара няколко добри ритника. 

Така че до този момент да кажем четири минути и половина, изобщо не бях загрижен, всъщност бях наистина щастлив. И аз знаех какво ще кажа между рундовете. Просто щях да му кажа да продължи да прави това, което прави с ритниците. 

В първите 4 минути и половина енергията изглеждаше добре, техниката изглеждаше добре. Няколко корекции между рундовете и си помислих, че сме на път да постигнем финиш или поне да продължим да поддържаме ритъма до края на битката. 

При един от ритниците Конър беше посрещнат с лакът от Порие и там се случи фрактурата. Той много агресивно вкара този ритник. Макгрегър имаше контузия в глезена по време на лагера. Поздрави на Порие, който спечели. 

Конър наистина обича това и е трудно да си представим, че той не иска да се върне, не иска да прави това отново. Той навършва 33 години, което за мен е пиково време, когато силата отговаря на кондицията и умствената, физическата и духовната зрялост, всичко се събира. Мисля, че ни предстоят няколко години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес