Зареждане

Билетите за SFC 7 - вече по 25 лв., благодарение на Britos Beer

Билетите за SFC 7 - вече по 25 лв., благодарение на Britos Beer
Публикувано на: Февруари 1, 2019 в 18:35 ч
Britos Beer навлиза ударно с нечуван жест към феновете на бойните спортове в България. След като днес обяви решението си да стане официален спонсор на SFC, от компанията обявиха и че ще поемат половината сума от стойността на билета за част от оставащите пропуски за събитието SFC7 Avatars на 9-ти Февруари в зала Универсиада.

“Както ние искаме да достигнем до повече хора за да се убедят в нашето качество, така искаме и повече хора да се докоснат до спорта!” заявиха от Britos.

Благодарение на големия жест на Britos Beer към феновете на бойните спортове, билетите за атрактивното шоу стават почти двойно по-евтини - от 42 лв. на 25 лв.

“Ние винаги сме подкрепяли спорта, но вече е време да излезем и на голямата сцена. От дълго време проучваме този пазар и се спряхме на SFC, не само защото са лидер в България, но и защото също като нас залагат основно на качеството," сподели Габриела Попова, собственик на семейната компания “Britos”

След като стъпи трайно на гръцкия и италианския пазар, най-модерната и иновативна пивоварна в България - Britos, е по-готова от всякога да зарадва българския ценител с най-високия клас немска бира.
 

 
“В продължение на години ние инвестираме в качество. Цялата технология и процес се разработва в Имститута по пивоварство VLB в Берлин. От 2013 печелим всяка година призово място в Световния конкурс за качество, като след всеки успех се връщаме отново в лабораторията и продължаваме работа, за да стигнем до нивото на което сме днес- най-чистата и качествена бира на пазара," каза Антон Ненов управител и главен технолог на “Britos”

Възползвайте се от своя промоционални билет от Britos, като на сайта на Евентим впишете промо код BRITOS!

Билети на промоционална цена може да вземете и в MMA.BG.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес