Зареждане

Bigfoot Silva вярва, че ще възроди кариерата си тази година

Bigfoot Silva вярва, че ще възроди кариерата си тази година
Публикувано на: Март 29, 2018 в 00:13 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Бившият претендент за титлата в тежка категория Antonio Bigfoot Silva е с незавиден рекорд - от последните си 10 срещи той има 1 победа, 8 загуби и 1 равенство, без да включваме загубата с нокаут в кикбоска от Rico Verhoeven. Въпреки този рекорд обаче той не смята да се отказва и е решил да се състезава поне още 2 години:

"Никой не иска да говори за оттегляне от спорта, но за съжаление идва този момент за всеки боец. Искам да се бия още 2 години преди да се откажа, но и след това ще се занимавам с бойни спортове. Искам да правя това, което обичам и да отворя зала за ММА. Искам да работя с деца, но също и възрастни - за предпочитане е да са аматьори. Засега не искам да тренирам професионални бойци, но за в бъдеще това може да се промени.

Все още съм в Русия и имам договор за още 2 битки. Предполагам, че ще може да се завърна през ноември, защото оперирах коляното си и няма да мога да правя нищо до май месец. Доста организации се свързаха с мен и ще видим какво ще стане, защото моят договор ми позволява да се бия в други организации. Осъзнавам, че в момента преживявам трудни моменти, но вярвам, че ще се завърна.

Тази година е много хубава, защото Бог ме дари със син. Вярвам, че ще възродя кариерата си още през 2018-та."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес