Зареждане

Бенеил Дариуш: Коляното на Фъргюсън изпука здраво

Бенеил Дариуш: Коляното на Фъргюсън изпука здраво
Публикувано на: Май 17, 2021 в 00:00 ч
Бенеил Дариуш не може да си обясни как така Тони Фъргюсън не се предаде в битката им. Двамата премериха сили в подглавната битка на UFC 262, което се проведе в Тексас миналия уикенд. Дариуш успя да доминира и беше близо до победата със събмишън, но не пречупи Фъргюсън.

Бенеил приложи ключ на крака на Фъргюсън, който агонизираше, но отказа да се предаде. Срещата стигна до решение, което беше доминантно в полза на Дариуш - (30–27, 30–27, 30–27).

Фъргюсън отново впечатли с издръжливост, но навлезе в серия от загуби и се приближи до изхода в UFC. Пред медиите Бенеил реши да коментира боя и сподели следното:

Видях изражението на Тони Фъргюсън. Аз натиснах, а той мина в зомби мод и започна да ме рита. Тогава си казах, че ще се кача върху този идиот. Как няма да се предадеш при такъв захват на крака ? Неговото коляно изпука много силно. 

Видях как физиономията му се промени, а след малко започна да се държи нормално и започна да ме рита. Вкара ми добър ритник. Казах ви, че искам да съм шампион и това изисква да се придържам към плана за играта. Не винаги можеш да взимаш бонус. Чувствах, че имам голямо предимство в граплинга. 

В първия рунд неговите ръце бяха изморени и реших да не играя в стойка, a да се възползвам от предимството си на земята. Надявам се, че нищо му няма на неговото коляно. Има вероятност неговите връзки да са скъсани. Знам, че той е свръхчовек, но се надявам, че му няма нищо. 

Виждам много негативни коментари в социалните мрежи. Ако сте фенове на Фъргюсън, тогава бъдете такива през цялата му кариера.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес