Зареждане

Бенеил Дариуш иска да се бие още веднъж тази година

Бенеил Дариуш иска да се бие още веднъж тази година
Публикувано на: Юни 18, 2023 в 01:00 ч
Бенеил Дариуш даде актуална информация за здравословното си състояние и разкри кога иска да се бие отново.

На 10-ти юни Дариуш се би с Чарлз Оливейра на UFC 289, което се проведе в Канада. Бенеил влезе като фаворит в битката, която беше за излъчване на претендент за титлата в лека категория. "Do Bronx" успя да нокаутира Дариуш в първия рунд и така си гарантира шанс за титлата срещу Ислам Махачев.

Бенеил от своя страна се прости с мечтите за златото, както и със серия от 8 поредни победи. Сега той трябва да започне от начало, а пътят към титлата няма да бъде лесен. 34-годишният боец от Иран не иска да си губи времето и планира да се бие още веднъж тази година.

"Наистина става въпрос за здравето. Точно сега си правя всички възможни изследвания. Просто се проверявам за всичко. Просто искам да съм сигурен, че няма нищо нередно. Чувствам се добре. През последните няколко дни тренирам. Не се чувствам ужасно или нещо подобно, чувствам се добре. 

На този етап просто трябва да знам, че съм здрав и мога да се върна в октагона. Искам да се бия преди края на годината. Не искам да се налага да чакам до следващата година, за да се бия. Беше толкова бавно за мен да получавам битки. Така че в идеалния случай бих искал да се бия преди края на годината.", сподели Дариуш 

Преди загубата от Оливейра, Дариуш успя да победи Матеуш Гамро. Бенеил вече се виждаше срещу Махачев и твърдеше, че може да го победи. Той вероятно подцени Оливейра, а това му струваше скъпо.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес