Зареждане

Ben Askren: Станах прекалено уверен и загубих от най-добрия граплър в ММА

Ben Askren: Станах прекалено уверен и загубих от най-добрия граплър в ММА
Публикувано на: Октомври 27, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион на ONE и Bellator Ben Askren продължава да потъва в UFC. Преди няколко часа той допусна втора поредна загуба, след като Demian Maia успя да го удуши в Сингапур. "Funky" дойде с големи очаквания в организацията и се надяваше, че ще стане шампион, но плановете се объркаха. Той беше непобеден, но преди няколко месеца Jorge Masvidal го нокаутира за 5 секунди, а сега Maia го удуши и нещата не изглеждат добре за него.

Askren все още не е показал нищо запомнящо се в организацията и ето как коментира своята втора поредна загуба, която вероятно ще го изхвърли от топ 15 на полусредна категория:


Вкарвах ударите, които исках да вкарам, както и ъперкътите. Успях да отбележа 4 или 5 събаряния, но взех много лошо решение. Мисля, че спечелих първите два рунда, но не се знае какво щяха да кажат съдиите. Видях, че остава една минута от 3-тия рунд и исках да се обърна, за да спечеля рунда. 

Станах прекалено уверен и загубих. Има си причина Maia да е най-добрия граплър в ММА или като цяло в историята. Станах уверен и се провалих. Не бях изненадан от това, че той реши в началото да играем в стойка и даже го очаквах. 

Вкарах му тежки удари, но взех грешно решение, а на това ниво едно грешно решение е достатъчно, за да загубиш. Не знам какво ще се случи и сега най-вероятно ще стоя и ще чакам, защото всички са заети и след това ще видим. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес