Зареждане

Ben Askren се надява на реванш с Jorge Masvidal

Ben Askren се надява на реванш с Jorge Masvidal
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 06:00 ч
Ben Askren дойде с големи надежди в UFC и не спираше да говори за титлата в полусредна категория. Той е бивш шампион на ONE и Bellator и очакваше големи неща. В своя дебют за UFC "Funky" победи по противоречив начин Robbie Lawler и едва не беше нокаутиран. Феновете не бяха доволни от неговата първа битка за най-голямата ММА организация, но той отказа да даде реванш на "Ruthless".

От UFC му уредиха битка с Jorge Masvidal и Askren не спря да говори, че щял да победи и да се бие за титлата. Голямата уста на бившия шампион беше затворена от "Gamebred", който го нокаутира брутално с летящо коляно за 5 секунди. Това беше най-бързата победа с нокаут в историята на UFC и тя отне непобедения статут на Ben и спря серията му от 19 поредни победи.

Сега Askren се готви за 3-тата си битка в UFC, която ще бъде срещу Demian Maia на 26-ти октомври в Сингапур. Ben споделя, че се е върнал в ММА, за да види дали е най-добрия и определено се надява на реванш с Masvidal:


Завърнах се в ММА, за да видя дали съм най-добрия в света. За тези 5 секунди ние не го разбрахме. Това, което разбрахме беше, че Jorge има фантастично коляно, а аз не съм неуязвим. Друго не разбрахме. 

Мисля, че мога да се завърна от това бързо и се надявам, че ще стане. Ще бъде добре да получа реванш. Ще видим какво ще се случи с категорията и къде ще съм аз. Надявам се, че ще стигна до реванш с Masvidal. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес