Зареждане

Ben Askren: Никой не харесва Covington, защото е ужасен човек

Ben Askren: Никой не харесва Covington, защото е ужасен човек
Публикувано на: Октомври 21, 2019 в 09:29 ч
Ben Askren (19-1 MMA, 1-1 UFC) е сред бойците, които изобщо не харесват бившият шампион в категорията Colby Covington. Двамата често се обиждаха в социалнитем мрежи и в бъдеще това може да доведе до битка в октагона. Преди няколко месеца "Chaos" беше повече от доволен да види как Askren пада за 5 секунди от Jorge Masvidal.

Този уикенд Askren ще се бие в Сингапур срещу Demian Maia, a през декевмри Covington ще се бие за безспорната титла в категорията срещу Kamaru Usman. "Funky" твърди, че никой не харесва Covington, защото той бил ужасен човек и се надява Usman да го победи през декември в битката им:


Colby e ужасен човек. От доста години казвам това нещо. Аз съм част от обществото в борбата, а то е тесен кръг от атлети. Ние знаем кой става и кой не става. Никой не харесва Covington, където и да отиде. Хората не го харесват и няма позитиви за него. Сега го виждаме и в ATT. 

Много хора си мълчат, но видяхме как Joanna, Dustin и Jorge започнаха да говорят срещу него. Кой харесва Covington ? Kaжете ми поне 1 боец от ATT, който ще каже, че го харесва, защото бил добро момче. Наистина никой не го харесва. 

Истината е, че Covington е отрепка в живота. Това е истината. Мисля, че двамата с Usman са доста еднакви. Смятам, че Marty (Usman) е малко по-добър от Covington. Mисля, че Marty ще победи. Няма да остана разочарован, ако някой ги пребие и двамата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес