Зареждане

Бен Аскрен: Макгрегър напада Хабиб, защото му завижда

Бен Аскрен: Макгрегър напада Хабиб, защото му завижда
Публикувано на: Май 24, 2024 в 14:00 ч
Бен Аскрен, бивш боец на UFC, смята, че Конър Макгрегър не харесва Хабиб Нурмагомедов, защото просто му завижда.

Според Аскрен ирландецът дълбоко в сърцето си би искал да бъде боец, уважаван със спортните си постижения. Това обаче така и не се случи и не са много хората, които уважават ирландската суперзвезда. "The Notorious" никога не е крил неприязънта си към Нурмагомедов, от когото загуби в октагона на UFC.

Според Бен Аскрен тази омраза произтича от завист. В интервю с Даниел Кормие в канала му в YouTube, Аскрен заяви:

"Конър Макгрегър ще атакува Хабиб Нурмагомедов дори когато е на 80 години, защото просто му завижда. Нямам никакви съмнения в това. Макгрегър има всички пари на света, но дълбоко в сърцето си винаги е искал да бъде най-уважаваният боец в света. 

Никаква сума пари не може да ви даде това. Хабиб, от друга страна, стана шампион и спечели уважение по пътя си в живота. Конър би искал да бъде уважаван така, но е твърде зает да бъде луд. Той просто не може да се контролира. Така че той завижда на Хабиб.", сподели Аскрен.

Макгрегър и Нурмагомедов се срещнаха в октагона на 6 октомври 2018 г. по време на UFC 229, което се проведе в Лас Вегас. Това събитие привлече 20 034 фенове в T-Mobile Arena. Постъпленията от билетите бяха рекордните 17,2 милиона долара. UFC 229 също генерира рекордни PPV продажби за организацията, които възлизат на приблизително 2,4 милиона абонамента.

Битката завърши със загуба на ирландеца със събмишън. След тази битка Хабиб се би още два пъти и приключи спортната си кариера като непобеден шампион в лека категория. Конър, от друга страна, проведе три битки и спечели само веднъж. В края на юни той ще се върне в клетката, за да се бие с Майкъл Чандлър.

Припомнете си битката между Хабиб и Макгрегър:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес