Зареждане

Ben Askren: Conor McGregor никога повече няма да бъде шампион

Ben Askren: Conor McGregor никога повече няма да бъде шампион
Публикувано на: Септември 11, 2019 в 12:10 ч
Качил: DoloR
Ben Askren не вярва, че бившият двоен шампион Conor McGregor ще може да спечели отново титла в UFC. "The Notorious" стана първия боец в историята на UFC, който държи две титли в различни категории едновременно. Това се случи през 2016 година, когато той нокаутира Eddie Alvarez и спечели титлата в лека категория.

Conor отказа да брани титлите си и те му бяха отнети, а миналата година той загуби от Khabib Nurmagomedov и не успя да си върне титлата в лека категория. Ирландецът няма победа от 3 години и "Funky", който е бивш шампион на две различни организации вярва, че най-добрите дни на McGregor са в историята и той повече никога няма да види титла:


Нека сме сериозни. Conor McGregor направи прекалено много пари, за да има желание да тренира на високо ниво. Той няма да стане по-млад и дните му като шампион са в миналото. Сега ще му останат само славните дни от миналото. 

Съветвам го да бъде по-мил с възрастните хора и да се бие с Poirier, защото едва ли иска Khabib да го смаже отново. Да, сгреших и ме нокаутираха с изненадващ удар, но си научих урока и няма да повторя тази грешка. 

McGregor от своя страна беше бит цели 18 минути от Khabib и това го очаква всеки път, в който се изправи срещу Nurmagomedov. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес