Зареждане

Бек Роулингс заработва пари от свои разголени снимки

Бек Роулингс заработва пари от свои разголени снимки
Публикувано на: Октомври 8, 2020 в 01:00 ч
31-годишната състезателка на Bellator, Бек Роулингс е открила нов начин да заработва пари по време на пандемията на COVID-19. "Rowdy" подписа с организацията в края на миналата година и направи две битки. Тя загуби от Джоан през октомври миналата година, а през февруари тази година записа победа над Елина.

Роулингс не се е била в последните 8 месеца и ако не е била нейната регистрация в сайтa "Only Fans", тя е щяла да остане без пари. Бек пуска свои разголени снимки, които нейните фенове може да видят, но първо трябва да се абонират и да си платят. Наскоро в една от своите медийни изяви австралийката реши да поговори за сайта и сподели следното:

За мен това промени доста неща. Сега щях да съм стресирана и да се побъркам. Нямаше да съм в ситуацията, в която съм в момента, ако не беше OnlyFans. Направих крачка към това и никога не съм била човек, който се интересува от това, което хората мислят или казват. 

Регистрирах се там и определено се отплати. Това ми даде шанс да печеля пари от другo място, защото нямаше битки. Този сайт определено ме спаси. Наслаждавам се. Винаги съм била добра в пускането на неща онлайн и в социалните медии. 

Това ми позволи да попадна на по-ексклузивен уебсайт, където хората могат да плащат, за да видят съдържанието ви и всъщност да спечелите пари от него, вместо да пускате неща в Instagram или Facebook и те извличат всички ползи. 

Мисля, че определено е нещо, което всеки трябва да прегърне. Това е добре за спорта, добре е за бойците и е добре феновете да имат различен вид контакт и подкрепа за бойците. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес