Зареждане

Bass Rutten призовава да простим на McGregor

Bass Rutten призовава да простим на McGregor
Публикувано на: Май 6, 2018 в 08:57 ч

Ветеранът в ММА, Bas Rutten коментира ситуацията около Conor McGregor и непристойното му поведение преди UFC 223.

Както винаги той има интересна гледна точка...
 
"Не сме на мястото на Conor McGregor. Хората могат да си приказват каквото си поискат, но си нямат идея какво се случв в действителност.

Той не само има голямо богатство, но е и супер известен на всичкото отгоре. Сещам се за глупостите, които съм правил, когато съм бил на 28 години.

Той вече беше ядосан, защото искаха да го лишат от титлата му, а и е обграден от хора, които подклаждаха агресия и вероятно е бил повлиян от момента и е започнал да прави глупости. Трябва да подминем всичко това. Не казвам, че трябва да му простим за всичко - той ще трябва да си понесе отговорността в съда, но като фен бих му простил.

Недейте да ритате човека, когато е на земята. Той направи толкова много за спорта. Трябва просто да намери своя път в този свят. Той беше абсолютно неизвестен преди няколко години, а сега е най-разпознаваемия човек в целия свят. Трудно е да се справиш с това.

Не знам аз дали бих се справил, ако бях на негово място. Не знам какво щеше да се случи с мен, ако бях с толкова пари и слава на неговата възраст. Вече съм помъдрял, но ако бях на 28 години... Не знам, човече... тогава си съвсем различно животно.

Надявам се феновете да подминат това, да не плюят по него и да не го отхвърлят. Нека видим дали ще се оправи. На Jon Jones му простиха много пъти."

Съгласни ли сте с Bas Rutten за тази ситуация?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес