Зареждане

Бащата на Khabib: Conor McGregor е шоумен, а не корав опонент

Бащата на Khabib: Conor McGregor е шоумен, а не корав опонент
Публикувано на: Ноември 1, 2019 в 08:51 ч
Abdulmanap Nurmagomedov, който е баща на непобеденият шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov не е впечатлен от техния враг Conor McGregor. Преди няколко дни ирландската звезда беше на визита в Москва, където даде пресконефренция и не спря да говори за Khabib, както и за неговия роден Дагестан.

Приказките на McGregor ядосаха доста хора, които го причакваха пред хотела, а друг дагестанец го замери с бутилка. Ирландеца беше доста критичен към Nurmagomedov и го предизвика за незабавен реванш в Москва, но това едва ли ще се случи, защото от UFC гласят Tony Ferguson за следващ опонент на Khabib.

Abdulmanap даде пресконференция, на която сподели, че McGregor никога не му е изглеждал като корав опонент, а просто като един шоумен. Ето какво още каза бащата на Khabib за ирландеца, който преди година изсипа сериозни обиди към него:


За мен McGregor никога не е бил корав опонент, а просто шоумен. Последната битка, която направихме с Dustin Poirier ни изнерви. Начина, по който той удряше, опитите за събмишъни и неговото поведение. Той дойде да ме поздрави след битката и аз му казах, че заслужава уважение. 

Моята любима битка на Khabib беше тази с Rafael Dos Anjos и ще ви го обясня. Преди битката с Dos Anjos тренирахме 3 месеца в планината. Тренирахме здраво в планината и Khabib беше по-готов отвсякога. Тогава казах на Khabib, че ако победи, то аз ще си направя изводи. 

Той ме попита за тези изводи и му казах, че победата ще покаже, че той е истински претендент за титлата. Малко по-късно след битката им и двамата станаха шампиони. Оказа се, че това е битка между двамата шампиони, в която Khabib доминира. Двамата бяха във върхова форма. 

След като RDA загуби титлата си, Khabib се качи от 4-та на 2-ра позиция и след това не се би 2 години. Dos Anjos доминираше над всички и стана шампион. Точно заради това смятам, че тази битка беше най-добрата на Khabib.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес