Зареждане

Аунг Ла Нсанг: Антъни Джонсън може да нокаутира кон

Аунг Ла Нсанг: Антъни Джонсън може да нокаутира кон
Публикувано на: Април 13, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в две категории на ONE Аунг Ла Нсанг засипа с похвали своя съотборник Антъни Джонсън. Двамата се готвят за предстоящите си битки, които са насрочени в следващите седмици.

Джонсън ще направи дебют в Bellator срещу Йоел Ромеро в битка от турнира на организацията в полутежка категория. Нсанг от своя страна ще брани титлата си в полутежка категория срещу Витали Бигдаш в трилогия.

В миналото двамата си размениха по една победа с решение в средна категория. В края на миналата година Аунг загуби титлата си в средна категория от Де Ридер. Това му спря серия от 7 поредни победи и сега той ще опита да се върне към успехите.

Ето какво сподели Нсанг в интервю за Джонсън и времето си в Sanford MMA:

Все още се уча и израствам. Харесва ми обстановката и тренировките с треньорите. Готов съм да покажа какво съм научил последните 3 години във Флорида в Sanford MMA. Вярвам, че съм по-добър боец. 

Тренирам заедно с много бойци, сред които Антъни Джонсън, който се готви за битка. "Rumble" е във форма и изглежда много добре. Той е здрав, силен и експлозивен. Ще се представи добре и се вълнувам за него. 

Със сигурност ще има нокаут в битката между него и Йоел Ромеро. Джонсън има голяма сила, с която може да нокаутира малък кон. Ще е вълнуваща битка.

Ще успее ли Джонсън да победи Ромеро ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес