Зареждане

Атлетическата комисия даде отсрочка на Conor McGregor

Атлетическата комисия даде отсрочка на Conor McGregor
Публикувано на: Декември 5, 2018 в 11:57 ч
Съдбата на Conor McGregor няма да бъде решена следващата седмица, както беше планирано. Той трябваше да се яви на изслушване пред комисията на 10-ти декември, за да получи наказание от Атлетическата комисия, но е поискал отсрочка и няма да се яви на изслушването. Миналата седмица от комисията пуснаха формални жалби срещу Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov, които бяха в основата на мелето, след битката им през октомври.


Комисията обвинява Khabib, че не е изпълнил заповед от човек на комисията и в това, че е ударил няколко човека от комисията, персонала на UFC, както и Dillon Danis. Той също е виновен, защото е нарушил законите на Невада и в това, че показал неспортсменско поведение.


Conor McGregor от своя страна също отказал да изпълни заповед от комисията, защото трябвало да стой в клетката, а той тръгна да я прескача. Той също така се сби с хора от щаба на Khabib и наруши законите на Невада, както и показа неспортсменско поведение, според комисията.  

В резултат на всичко, което се случи от Атлетическата комисия може да им отнемат лиценза, както и да ги накажат за цял живот. Глобите, които ще получат също, ще бъдат доста солени и вероятно от комисията, ще ги използват за назидание и ще ги накажат сурово, за да не се повтарят такива неща. Наскоро McGregor има сериозни проблеми с властите и книжката му в Ирландия беше отнета, а в момента Michael Chiesa води дело срещу него. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес