Зареждане

Ъруин Ривера е с биполярно разстройство

Ъруин Ривера е с биполярно разстройство
Публикувано на: Октомври 21, 2021 в 02:00 ч
След 10 месеца в център за задържане в окръг Палм Бийч, мексиканският боец Ъруин Ривера беше освободен потвърдиха източници пред ESPN Deportes. 32-годишният Ривера не се признава за виновен в това, че имал деменция по време на атаката, която стовари върху неговите сестри. 

В началото на годината Ъруин приютил неговите сестри да пренощуват при него. Те обаче се събудили, когато Ривера започнал да ги намушква с нож. Тогава той беше арестуван и споделил пред полицаите, че извършил това престъпление, защото така бил посъветван от "висша сила". 

Вижте още - Боец на UFC опита да убие сестрите си с нож

Съдът е издал поредица от препоръки за освобождаването му. Той трябва да взима лекарства за биполярно разстройство, допълнителна терапия, постоянен надзор от семейството и повторното му поставяне в трудовия живот, което може да съживи бойната му кариера, ако условията позволяват.

В документа за условно освобождаване от окръжния съд на Палм Бийч, специалистите предвиждат, че Ъруин може да поддържа връзка със сестрите си и че подкрепата, оказана от семейството му по време на процеса е била ключова за решението на съда.

Ривера е с рекорд 10-6 в ММА и е бивш шампион в категория петел на Titan FC. Миналата година той дебютира в UFC и записа 1 победа и 2 загуби.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес