Зареждане

Боец на UFC опита да убие сестрите си с нож

Боец на UFC опита да убие сестрите си с нож
Публикувано на: Януари 9, 2021 в 06:00 ч
Боецът на UFC в категория перо Ъруин Ривера е бил арестуван, след като опитал да убие двете си сестри. 31-годишния мексиканец приютил своите сестри да пренощуват при него. Те обаче се събудили, когато Ривера започнал да ги намушква с нож. За щастие едната от тях успяла да избяга и се обадила на 911, при което полицаите се отзовали.

Те открили едната му сестра, която е на 22 години да лежи на улицата с прободни рани в ръката, главата и гърба. Тя им споделила, че нейната 33-годишна сестра все още е в къщата, след като Ривера нападнал и нея. Полицаите я намерили покрита в кръв с прободни рани по лицето, ръцете и гърба. Ривера избягал от местопроизшествието.

Полицията е осъществила контакт с него около 7 ч. в четвъртък сутринта и според доклада Ривера е казал: „Убих сестрите си“. Ъруин споделил пред полицаите, че извършил това престъпление, защото така бил посъветван от "висша сила". Той е бил задържан в Бойнтън Бийч без гаранция.

Ривера е с рекорд 10-6 в ММА и е бивш шампион в категория петел на Titan FC. Миналата година той дебютира в UFC и записа 1 победа и 2 загуби.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес