Зареждане

Арман Царукян: Хамзат Чимаев със сигурност ще стане шампион на UFC

Арман Царукян: Хамзат Чимаев със сигурност ще стане шампион на UFC
Публикувано на: Август 12, 2024 в 02:00 ч
Най-добрият арменски боец на UFC, състезаващ се в лека категория (до 70 кг), Арман Царукян, вярва, че непобеденият чеченски боец Хамзат Чимаев ще стане шампион на UFC. 

В момента двамата са треньори в руската лига Hype Fighting, където тренират бойци, които се бият един срещу друг. Руснаците са организирали формат, който е подобен на The Ultimate Fighter в UFC. Припомняме, че в последния си двубой, който се проведе на турнира UFC 300 през април тази година, Царукян се срещна с бразилеца Чарлз Оливейра.

Битката продължи трите рунда и завърши с разделено съдийско решение в полза на Арман, който има 22 победи и 3 поражения. Хамзат се би с Камару Усман в последната си битка, която се проведе миналия октомври. Чимаев го победи със съдийско решение и има 13 победи в 13 битки. Сега той се готви за битка с Робърт Уитакър през октомври в Абу Даби.

Арман споделя, че Чимаев е в страхотна форма и ще бъде шампион.

„Хамзат изглежда добре, той е в страхотна форма. Разбира се, вярвам, че той ще победи Робърт Уитакър. След като спечели тази битка, той ще има възможност да се бие за титлата. Хамзат със сигурност ще стане шампион на UFC.“, каза Арман. 

Ще успее ли Чимаев да спечели титлата в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес