Зареждане

Арман Царукян е готов да се бие с Бенейл Дариуш

Арман Царукян е готов да се бие с Бенейл Дариуш
Публикувано на: Април 16, 2023 в 08:51 ч
Арман Царукян няма търпение да получи шанс за титлата в UFC, за да да отмъсти на Ислам Махачев.

Царукян спокойно се подготвяше за двубоя с Ренато Мойкано. И тогава съдбата изведнъж започна да поднася изненади. Първо, Мойкано реши да се оттегли от битката с Царукян, която трябваше да се проведе на 30 април на UFC Fight Night 223.

Организацията започна да търси нов противник, за да не остане без главна битка на вечерта. Но дойде още една голяма новина, която накара Арман напълно да забрави участието си в този турнир.

На UFC 288 двубоят между Чарлз Оливейрa и Бенейл Дариуш се провали. Това е битката, която всъщност трябваше да излъчи претендент за златото. Оливейрa се оттегли от битката, която трябваше да се проведе на 7 май 2023 г., поради контузията.

В тази ситуация Царукян изглежда като истински късметлия. Почти цялата категория е заета със съвсем различни неща.

Дъстин Порие и Джъстин Гейджи искат да направяш реванш, а Майкъл Чандлър продължава да работи по шоуто The Ultimate Fighter и не мисли за нищо друго освен за дуел с Конър Макгрегър.

В цялата тази ситуация Арман изглежда идеалният заместник. Той отдавна се стреми към върха в дивизията, а победа над Бенейл може да прати Царукян в топ пет. Арман не си губи времето и написа в социалните мрежи, че е готов за такава битка.

Предстои да видим дали от UFC ще дадат този шанс за Царукян, който преди 4 години се би с Махачев, но загуби с решение.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес