Зареждане

Арловски споделя как е в победна серия на 41 години

Арловски споделя как е в победна серия на 41 години
Публикувано на: Ноември 11, 2020 в 09:02 ч
Бившият шампион в тежката категория на UFC, Андрей Арловски обясни скорошния си успех, след две поредни победи, когато е вече на 41 години.

Арловски победи по-младия Танер Босер със съдийско решение в подглавното събитие на UFC Vegas 13. Това бе втора поредна победа за Арловски, който спечели и със съдийско решение над Филипе Лайнс преди това. Заедно с победата си над Бен Ротуел миналата година, Арловски е спечелил 3 от последните си 4 битки. Трябва да се има предвид, че не беше много отдавна, когато беларусинът беше с 5 поредни загуби, така че сегашните постижения са впечатляващи.

Арловски сподели каква е тайната му.

"Като боец с моя опит беше голям проблем да се придържам към стратегията си. Понякога съм бил, нека да не го казвам прекално наперен, но не много добър, разбирате ли?

Благодаря на Бог, че вече втори двубоя успявам да се придържам към игровия си план и имам страхотен отбор, страхотни треньори и спаринг партньори. Всичко е добре."


Въпреки, че Арловски стига до победите, неговите битки не са особено атрактивни за гледане. Арловски споделя, че се изкушава да влезе в размени на удари и да спечели бонус за атрактивна битка, за него по-важната цел е да си осигури победата.

"Всеки път след кантара Дейна Уайт се среща с бойците и им казва 'може да спечели 50 хиляди долара за това, за онова' и аз започвам да искам да изкарам допълнително 50 хиляди. Но по-добре е всичко да става стъпка по стъпка. По-добре да постигнеш целта си, отколкото да рискуваш да изгубиш всичко. Затова се придържам към стратегията си. Чувствам се добре. Чувствам се здрав и го давам стъпка по стъпка."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес