Зареждане

Арестуваха Конър Макгрегър във Франция за сексуално посегателство

Арестуваха Конър Макгрегър във Франция за сексуално посегателство
Публикувано на: Септември 13, 2020 в 07:46 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Конър Макгрегър отново е център на внимание. 32-годишния ирландец е в Корсика, Франция заедно със своята годеница Дий Девлин. Агенция AFP твърди, че Конър Макгрегър е задържан след жалба, подадена на 10 септември, където се твърди, че ирландецът е направил опит за сексуално посегателство. "The Notorious" е заведен в полицейското управление, където бил изслушан.

Макгрегър трябваше да участва в планирано 180 км. благотворително пътуване през Средиземно море в опит да повиши вниманието на хората за безопасността във водите, но сега е принуден да се оттегли според различни източници. От TMZ споделят, че опита за сексуално посегателство се случил в местен бар в Корсика.

От щаба на Макгрегър споделиха, че той е бил изслушан, а след това освободен. Той отрича всякакви обвинения в неправомерно поведение. По-късно мениджърът на Макгрегър, Ауди Атар даде отделно изявление пред MMA Fighting, в което каза:


Ядосан съм и издавам казвам силно и ясно: Конър Макгрегър не е и няма да бъде мишена за тези, които искат да получат слава пари на негов гръб.

Преди време Макгрегър беше обвинен в сексуално насилие в родината си, но вината му не беше доказана.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес