Зареждане

Арестуваха Джамал Хил, защото пребил брат си

Арестуваха Джамал Хил, защото пребил брат си
Публикувано на: Декември 2, 2023 в 03:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Джамал Хил е изправен пред обвинение в домашно насилие, след като се предполага, че е пребил брат си. Новината идва от TMZ.

Съобщава се, че Хил е бил задържан в затвора в окръг Кент (Мичиган) рано в понеделник и е бил освободен същия ден. Според доклада държавните прокурори го обвиниха в утежнено домашно насилие за предполагаемо нападение над Джеймс Антъни Хил-младши, нанасяйки му „сериозно или утежнено нараняване“.

Според доклада Хил-младши е „резидент или бивш жител“ на домакинството на бившия шампион, но допълнителни източници потвърдиха, че той е брат на Хил. Джамал трябва да се върне в съда през януари, за да отговаря по обвиненията. Неговият представител, Брайън Бътлър от Suckerpunch Entertainment, отказа да коментира обвинението.

Хил беше сред няколкото бойци, които защитаваха Дейна Уайт, след като изпълнителният директор на UFC беше уловен от камера да удря шамар на жена си. Сега явно Джамал е взел пример от Дейна и е решил да се разправи с брат си.

В началото на годината Хил победи Гловър Тейшейра и спечели титлата в полутежка категория. Очакваше се той да я брани срещу Иржи Прохазка, но контузия го накара да я оваканти. Така Алекс Перейра победи Прохазка и сега властва в дивизията. Вероятно Хил ще се бие с него за титлата в следващата си битка.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес