Зареждане

Антон Петров готви зрелище за феновете на муайтай тази събота в Арена Армеец

Антон Петров готви зрелище за феновете на муайтай тази събота в Арена Армеец
Публикувано на: Януари 10, 2018 в 18:59 ч
Всички любители на муайтай битките ще останат изключително доволни тази събота, тъй като в бойното шоу SFC 6: Warrior's Honour освен атрактивни ММА срещи ще има и двубои по правилата на муайатай и К-1.

Главната среща на вечерта е именно по муай тай правила между един от българските топ бойци Антон Петров и англичанина Liam Mcgrandles. Двамата ще се изправят един срещу друг за титлата в категория до 67 кг на SFC.

Антон наскоро се завърна от Дания, където тренираше за двубоите си в клуб Микента.
 
"Играта ми не се е променила много от тренировките в чужбина. Ходил съм и съм тренирал на много места по света. Една година живях и тренирах в Дания и мисля, че ми повлия добре. Станах по-раздвижен и като цяло играта ми е на по-високо темпо."

От дълго време българският муайтай състезател участва само в престижни двубои на международни организации като I-1 и GLORY 44.

Сега родните зрители ще могат да го гледат в столичната Арена Армеец тази събота в SFC 6, а той от своя страна се готви да им покаже пълния си ареснал от оръжия.
 
"Чувстам се добре преди мача. Тренирам здраво, подготовката върви супер. Не съм играл в България от 2010 г. и съм малко по-развълнуван от обичайното. Много хора са с мен и ме подкрепят и няма да ги разочаровам!"

Неслучайно Петров е основната среща на вечерта. Неговият стил на игра е доста агресивен и предимно атакуващ. Затова и феновете на зрелищните удари с колена и лакти няма да останат разочаровани.

Антон се готви в зала по бокс и муайтай "Сумайд Халидов" заедно с Даниел Илиев, който също ще се бие в бойното шоу, но по правилника на K-1.
 

 
"Зрителите трябва да очакват много зрелищни срещи и голямо шоу! За моят бой ще им кажа, че ще е много як и чист Муай Тай!"

Билетите за SFC 6: Warrior's Honour са вече в продажба и са изключително достъпни - на цени от 10, 30 и 45 лв. и могат да се намерят в мрежите на Eventim, EasyPay, Ticketportal.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес