Най-големият сайт за бойни спортове

       

Антон Петров готви зрелище за феновете на муайтай тази събота в Арена Армеец

Антон Петров готви зрелище за феновете на муайтай тази събота в Арена Армеец
Публикувано на: Януари 10, 2018 в 18:59 ч

Всички любители на муайтай битките ще останат изключително доволни тази събота, тъй като в бойното шоу SFC 6: Warrior's Honour освен атрактивни ММА срещи ще има и двубои по правилата на муайатай и К-1.

Главната среща на вечерта е именно по муай тай правила между един от българските топ бойци Антон Петров и англичанина Liam Mcgrandles. Двамата ще се изправят един срещу друг за титлата в категория до 67 кг на SFC.

Антон наскоро се завърна от Дания, където тренираше за двубоите си в клуб Микента.
 
"Играта ми не се е променила много от тренировките в чужбина. Ходил съм и съм тренирал на много места по света. Една година живях и тренирах в Дания и мисля, че ми повлия добре. Станах по-раздвижен и като цяло играта ми е на по-високо темпо."

От дълго време българският муайтай състезател участва само в престижни двубои на международни организации като I-1 и GLORY 44.

Сега родните зрители ще могат да го гледат в столичната Арена Армеец тази събота в SFC 6, а той от своя страна се готви да им покаже пълния си ареснал от оръжия.
 
"Чувстам се добре преди мача. Тренирам здраво, подготовката върви супер. Не съм играл в България от 2010 г. и съм малко по-развълнуван от обичайното. Много хора са с мен и ме подкрепят и няма да ги разочаровам!"

Неслучайно Петров е основната среща на вечерта. Неговият стил на игра е доста агресивен и предимно атакуващ. Затова и феновете на зрелищните удари с колена и лакти няма да останат разочаровани.

Антон се готви в зала по бокс и муайтай "Сумайд Халидов" заедно с Даниел Илиев, който също ще се бие в бойното шоу, но по правилника на K-1.
 

 
"Зрителите трябва да очакват много зрелищни срещи и голямо шоу! За моят бой ще им кажа, че ще е много як и чист Муай Тай!"

Билетите за SFC 6: Warrior's Honour са вече в продажба и са изключително достъпни - на цени от 10, 30 и 45 лв. и могат да се намерят в мрежите на Eventim, EasyPay, Ticketportal, както и в магазина за бойни спортове на ул Искър 16а в София.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Порязаха жестоко Антон Петров, Даниел Илиев продължава на световното по муай тай

Порязаха жестоко Антон Петров, Даниел Илиев продължава на световното по муай тай
Българските муай тай състезатели Антон Петров и Даниел Илиев са в Мексико, където се провежда световното първенство по муай тай.
Новини » май 16, 2018 (0)
цялата новина

Даниел Илиев и Антон Петров с участие на световното по муайтай

Даниел Илиев и Антон Петров с участие на световното по муайтай
Даниел Илиев и Антон Петров ще вземат участие в световното по муайтай, което се провежда в Мексико.
Новини » май 13, 2018 (3)
цялата новина
Мнения в Facebook