Зареждане

Антигулов след сватбарския бой: Мир и доброта към всички

Антигулов след сватбарския бой: Мир и доброта към всички
Публикувано на: Декември 5, 2020 в 05:00 ч
Гаджимурад Антигулов пусна изявление в социалните мрежи след сватбарския бой, в който участва преди няколко дни. 33-годишния дагестанец беше на сватба и видимо употребил алкохол. Няколко човека му направиха забележка, което не му хареса и нещата стигнаха до бой.

Вижте още - Боец на UFC от Дагестан си спретна сватбарски бой​​​

За съжаление един от участниците е влязъл в болница, а Антигулов опитал да приключи нещата мирно и тихо, като му плати лечението. В своя акаунт Гаджимурад критикува тези, които не спирали да го обиждат и призова да не се разпространява видеото. Ето какво още написа той:

Аз съм обикновен човек и ММА боец. Аз не съм пророк. И като всички смъртни хора, понякога допускам грешки, признавам си, поправям се. В последните дни получих много клетви по мой адрес. Това беше ситуация, в която аз не тръгнах да ги бия, а те ми скочиха. Всички станахте съдии и не си мерите приказките. Много хора пишат от скрити профили и малцина са тези, които ще говорят на живо. 

Моите близки знаят какъв човек съм. Ситуацията се оказа грозна, целият Дагестан и цялата спортна общност бяха представени в грешна светлина. Бих искал да помоля тези, които следят и коментират тази ситуация, да се поучат от грешките на другите, да направят правилните изводи от всяка ситуация. 

Помолих ви да не публикувате това видео, защото само ще посее вражда между хората и ще ги раздели. Не исках това. Със семейството ми говорихме за това повече от веднъж и бяхме готови да платим лечението на този човек и да решим всичко мирно. 

В живота на всеки от нас е имало и по-лоши ситуации, но времето и търпението поставят всичко на мястото си. Мир и доброта към всички.

Антигулов е с рекорд 20-8 в ММА и се намира в серия от 4 поредни загуби с приключване в UFC. Вероятно съвсем скоро ще го освободят от организацията, защото няма победа вече близо 4 години. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес