Зареждане

Боец на UFC от Дагестан си спретна сватбарски бой

Боец на UFC от Дагестан си спретна сватбарски бой
Публикувано на: Декември 3, 2020 в 10:21 ч
В последните седмици в Русия станахме свидетели на няколко битки извън клетката с участието на ММА бойци. Последната такава беше между Адам Яндиев, който е боец на UFC и Сергей Харитонов, който е боец на Bellator. Двамата се сбиха след спортно събитие в Москва и Харитонов влезе в болница със счупен нос и орбитална кост. Друг боец, Ислам Абасов също участва в уличен боец с бивш полицай, защото му направил забележка на паркинг. Разбира се, това са грозни сцени и още по-грозни, когато участват ММА бойци.

Наскоро друг боец на UFC си спретна бой, но този път на сватба. Гаджимурад Антигулов, който стремоглаво върви надолу в кариерата си се сби заради алкохол. Антигулов бил под влиянието на силни питиета и някои от присъстващите го помолили да спре да пие, защото на сватбата нямало алкохол и не било разрешено да се пие. Е, това не трогва Гаджимурад, който става от масата и бута един от хората, които го молят да спре с пиячката.

Това не свършва добре за Антигулов, който поема комбинация от удари и пада на земята. Той става и тръгва да отмъщава, но пак е пратен на земята. Антигулов взема чиния, с която да удари своя нападател, но за щастие му я вземат. В крайна сметка нещата завършват добре и не се налага намесата на полиция. Антигулов e в серия от 4 поредни загуби и вероятно ще бъде освободен от UFC. Той губи в клетката, но от видеото може да видим, че губи и извън нея.

Ето видео от боя:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес