Зареждане

Anthony Smith: Ще се видим отново с Jon Jones

Anthony Smith: Ще се видим отново с Jon Jones
Публикувано на: Юни 2, 2019 в 08:14 ч
Anthony Smith постигна голяма победа със събмишън над Alexander Gustafsson в Швеция и отново се върна на победния път. За Smith това беше 29-та победа с приключване от 32 такива и той е уверен, че ще стигне отново до битка за титлата с Jon Jones, която загуби с решение по-рано тази година. Всъщност Лъвското сърце можеше да е шампион, ако беше избрал да се откаже, след като Jones му вкара непозволен удар с коляно, но Smith показа голяма доблест и заяви, че не иска да открадне титлата, а да я спечели. Anthony вярва, че скоро пак ще се срещнат с Jones:


Не съм доволен от тази победа, което е показателно за целия ми живот. Мисля, че имам отговор за някои неща, но все още не е така. Много съм щастлив. Тази вечер ще спя добре. Но трябва да станем по-добри, защото не направих всичко, което исках. 

Ще ви кажа същото, което казах на Jon - ще се видим отново. И към това работя. Работя за битката с Jones. Искам да се върна към нова битка за титлата и това е целта. Ще видим какво е това нараняване на ръката и ще продължим от там. Нямаше да съм тук, ако не преследвах Jon Jones.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес