Зареждане

Anthony Smith: Luke Rockhold е задник и ще се бия с него дори в супермаркета

Anthony Smith: Luke Rockhold е задник и ще се бия с него дори в супермаркета
Публикувано на: Януари 10, 2019 в 00:00 ч
Luke Rockhold обяви, че ще се качва в полутежка категория и вече започна да си навлича неприятности. Той обиди цялата категория и сподели, че не е впечатлен от тях. Rockhold не смята, че Anthony Smith заслужава мач за титлата с Jon Jones, но въпреки неговото мнение “Lionheart” ще се бие за титлата. Smith не знае с какво е провокирал Rockhold, но определено не му е фен и реши да му отговори:



Luke говори за мен, но той е нокаутиран в две от последните си 3 битки. Yoel Romero едва не го обезглави. Той идва със загуби и дори не може да стигне до нова битка. Кой е той, че да говори за другите в UFC ? Той е най-големия задник, който съм виждал и чувал в живота си. Не съм направил нищо на този пич и не знам от къде идва тази арогантност. 


В последните 13 месеца се бих 4 пъти и получих 3 бонуса. Ти какво правиш ? Ти не правиш нищо, а просто стоиш от страни и говориш. Никога не съм го нападал и не разбирам защо говори за мен. Готов съм да се бия с него навсякъде. Ще се бия с него дори в супермаркета.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес