Зареждане

Anthony Smith готов да замества Oezdemir срещу Shogun Rua

Anthony Smith готов да замества Oezdemir срещу Shogun Rua
Публикувано на: Юли 3, 2018 в 09:38 ч

По-рано стана ясно, че Volkan Oezdemir ще бъде оттеглен от срещата с Mauricio Rua, за да се изправи срещу ALexander Gustafsson на UFC 227.

От цялата ситуация обаче единствено Shogun остана без противник. Но не за дълго, тъй като изглежда по заместване ще се включи Anthony 'Lionheart' Smith.



"Според няколко източника, Shogun Rua и Anthony Smith са дали вербално съгласието си да се срещнат на 22-ри юли. Още нищо не е подписано. Smith влиза по заместване след като Oezdemir беше преместен в битка срещу Gustafsson, насрочена за 4-ти август."

Oezdemir и Shogun първоначално трябваше да се бият през май, но Oezdemir тогава имаше проблеми с визата и срещата беше отменена.

Неговият заместник, Smith наскоро отбеляза голяма победа с нокаут срещу бившия шампион Rashad Evans, на UFC 225. С наближаването на UFC Lincoln на 25-ти август, Smith държи да бъде ясен с желанието си да участва в събитието, без значение от противника и категорията.

Smith обаче реши да сграбчи момента и да се възползва от възможността.

Shogun последно се би през март миналата година и в момента е в серия от три победи - две съдийски решения и един нокаут. 36-годишният боец се бие все по-рядко, като от 2014-та се е бил само по веднъж годишно. Напомняме, че между 2014 и 2010 имаше по две срещи на година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес