Зареждане

Anthony Pettis: Влизам безстрашен в битката с Tony Ferguson

Anthony Pettis: Влизам безстрашен в битката с Tony Ferguson
Публикувано на: Август 30, 2018 в 11:14 ч
Бившият шампион в лека категория Anthony Pettis се завръща в клетката на UFC 229. Toй ще се изправи срещу бившият временен шампион в категорията Тony Ferguson и битката между двамата ще бъде подглавна за събитието.

Откакто загуби титлата в лека категория Pettis беше бледа сянка на себе си, но сега след последната си победа над Michael Chiesa вярва, че е върнал старата си форма и влиза без страх в битката с Ferguson:

RDA  беше по-добрия боец в онази нощ и най-накрая мога да си го призная. Бях на върха на света и после нещо такова се случва. Това беше психическо блокиране за мен и трябваше да се преборя със себе си. Сега отново може да кажа, че съм безстрашен.

Имам талант и умения, които са ми дарени от Бог и ще ги използвам по най-добрия начин. Мисля, че последната ми битка беше страхотна, но все още има неща, които мога да променя.

Харесва ми битката с Ferguson и той е от тези, които влизат за здрава битка. Той ще влезе в клетката и ще иска да приключи битката, но аз също ще го направя и ще търся победата постоянно. Влизам без страх в тази битка и вярвам, че мога да победя.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес