Зареждане

Anthony Johnson: Искам да се завърна, за да наранявам хората

Anthony Johnson: Искам да се завърна, за да наранявам хората
Публикувано на: Ноември 17, 2019 в 11:10 ч
35-годишният ветеран Anthony Johnson няма търпение да се завърне в клетката. Той планира това да се случи в средата на 2020 година, което ще бъде 3 години, след като той обяви, че се оттегля. "Rumble" е с рекорд 22-6 в ММА и е сред най-бруталните нокаутьори в историята на UFC.

През 2017 година той загуби за втори път битка за титлата срещу Daniel Cormier и обяви, че се оттегля. Това обаче няма да продължи още дълго, защото той е мотивиран да се завърне, защото неговата цел е просто да наранява хората. Ето какво още сподели Johnson в интервю за TheMacLife:


Сега работя по свалянето на килограми, защото бях с тегло 127 килограма и не съм бил по-зле. Никога повече няма да кача толкова килограми. Имах нужда от това. В залата съм от 8-годишна възраст. Радвам се, че си починах. Ще се завърна и се чувствам много по-добре. 

Моите удари са по-тежки и по-бързи. Моя треньор ми каза, че все още съм опасен и удрям здраво. В първите ми две спаринг сесии свалих двама души на земята. Чувствам, че всичко е точно. Сега съм с тегло около 108 килограма. Моето предимство в тежка категория ще бъде скоростта. 

Всички в тази категория имат сила, но аз чувствам, че съм по-бърз от тях. Вероятно имам и повече нокаутираща сила от тях. Искам да се бия с всеки един от тях. Срещнах се с UFC и всичко е точно към момента. Надявам се, че ще се завърна през юни или юли. Искам да се завърна и просто да наранявам хората. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес