Зареждане

Антъни Смит: Мога да победя Джоунс във втора битка

Антъни Смит: Мога да победя Джоунс във втора битка
Публикувано на: Март 23, 2020 в 10:30 ч
Антъни Смит не успя да се възползва от своя шанс за титлата и загуби от Джон Джоунс, въпреки че можеше да стане шампион. Смит и Джоунс се биха преди една година във Вегас, където "Bones" вкара непозволен удар с коляно и Смит можеше да се откаже и да си тръгне с пояса. "Lionheart" прецени, че може да продължи и така изкара 25 минути с шампиона, след които загуби с решение.

Няколко месеца след тази загуба Антъни се завърна и победи Александър Густафсон със събмишън в Швеция. Сега той има насрочена битка за края на април с Глоувър Тейшейра в Небраска и вярва, че ще се справи бързо с него, а след това ще преследва големите битки. Антъни вярва, че може да победи Джоунс и ето какво сподели в интервю:


Това може да е последният шанс да се бия в моя роден щат. Ако нещата вървят по начина, по който смятам, че те вървят, то аз мисля, че ще имам доминиращо представяне срещу Тейшейра. Мисля, че ще го победя бързо, а след това ще търся големите битки.

Мисля за бъдещето и знам, че мога да победя Джон Джоунс. Когато победя Джон Джоунс, какви са шансовете, да се върнем в Небраска? Малко вероятно е това. Такива битки ще бъдат във Вегас и ще бъдат на големи места. И колкото и да е трудно за признаване, то ще кажа, че Небраска не е гореща локация за ММА събития.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес