Зареждане

Антъни Джонсън не иска цветя на погребението, а дарение за деца и животни

Антъни Джонсън не иска цветя на погребението, а дарение за деца и животни
Публикувано на: Ноември 20, 2022 в 00:00 ч
Наскоро ММА обществото беше разтърсено от тъжна новина. ММА легендата Антъни Джонсън почина от рядка болест, с която се бореше повече от година.

Вижте още - Антъни Джонсън починал от рядка болест на имунната система 

Бившият претендент за титлата на UFC в полутежка категория се борил с отказване на множество органи в резултат на нехочкинов лимфом и хемофагоцитна лимфохистиоцитоза (много рядко заболяване на имунната система). "Rumble" има милиони фенове по цял свят.

Рядко можеше да се намери човек, който да не го харесва. Антъни показваше уважение към съперниците си и радваше феновете с тежките си нокаути. Джонсън не искал хората да си дават парите за цветя, които да носят за погребението му.

Това разкриха негови близки, които държат акаунта му в социалните мрежи. Вместо да дават пари за цветя, Антъни искал хората да дадат парите, за да помогнат да деца или животни. Ето какво написаха близките на боеца в неговия акаунт в Инстаграм.

"Всеки, който е познавал Антъни или е бил истински фен, знае колко много той обичаше деца и животни.

 Антъни е прекарал по-голямата част от живота, обичайки и защитавайки кучетата - по-специално породите були. Подобно на него, те са твърди отвън и любящи, странни и забавни отвътре. 

Вместо цветя, Антъни е поискал да бъдат направени дарения или за детската изследователска болница St. Jude, или за New York Bully Crew.

NYBC е организация с нестопанска цел, която е посветена на спасяването на изоставени или малтретирани кучета.", написаха в акаунта на Джонсън.

Да почива в мир!!





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес