Зареждане

Анкета: Конър Макгрегър срещу Доналд Серони

Анкета: Конър Макгрегър срещу Доналд Серони
Публикувано на: Януари 11, 2020 в 11:22 ч
Остават броени дни до завръщането на емблематичния Конър Макгрегър в UFC. След като осъства повече от година извън клетката, ирландецът ще се впусне отново в битка - в UFC 246 срещу Доналд Серони.

Двубоят се очаква с интерес и двамата бойци вече са готови за битка.

Доналд Серони е боец с богат арсенал и още по-богат опит. Винаги се е доказвал като мъжкар и е влизал без много да мисли в битка. Това му спечели любовта на феновете, но и в същото време му е изигравало лоша шега. А тук изобщо не трябва да подценява противника си, защото срещу него излиза истински снайперист.

Макгрегър стана известен с прецизните си удари и безупречния тайминг. Разчупената му игра, стратегия и мотивация го направиха шампион в две категории, а имиджа който си изгради и психологическите игри, с които влиза в главите на противниците си още преди двамата да се изправят очи в очи, го направи най-разпознаваемата звезда на огранизацията.

Кой е вашият фаворит в UFC 246?

Битката е на 18-ти януари и остават броени дни преди двамата да се изправят един срещу друг на кантара, а след това в клетката.

От анкетата, в която може да гласувате в Facebook страницата на MMA.BG до момента резултатите са повече от убедителни.
 
 
Убедителен фаворит е Конър Макгрегър. Към момента той има почти четири пъти повече гласове от Серони.

Както вече други оптини бойци анализираха - Серони има повече оръжия, с които да победи ирландеца, но в същото време е доста по-амортизиран и напоследък записа и загуби.

Ето как и вие може да спечелите от тази битка - последвайте MMA.BG в Instagram и дайте своята прогноза в коментар под публикацията там и може да спечелите чифт уникални ММА ръкавици Monster Energy Conor McGregor Signature Series.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес