Зареждане

Анкалаев: Клоунът Уокър загуби битката! Ще го унищожа на улицата

Анкалаев: Клоунът Уокър загуби битката! Ще го унищожа на улицата
Публикувано на: Октомври 23, 2023 в 08:00 ч
Магомед Анкалаев не е доволен от това, което се случи в битката с Джони Уокър.

Двамата се биха на UFC 294, което се проведе миналия уикенд в Абу Даби. Анкалаев вкара непозволен удар с коляно в главата на Уокър. Реферът потърси съдействие от лекар, който влезе да прегледа Джони. Въпросният лекар попитал Уокър къде се намира, а той отговори, че е в пустинята.

Явно този отговор не се хареса на лекарят, който каза, че Уокър не може да се бие повече. Така битката приключи и беше обявена за несъстояла се. Никой не беше доволен от този резултат, а Дейна Уайт призова да им позволят да продължат да се бият.

След галавечерта Уайт каза, че въпросният лекар бил некомпетентен. В интервю за руските медии Анкалаев призова за реванш и сподели, че Уокър е загубил битката.

„Мислех, че ще стане и ще продължи битката. Докторът идва при него и той казва: „Аз съм в пустинята“ или нещо подобно. След това, когато битката беше спряна, той започна да скача. Уокър загуби битката. 

Бих искал да приключа този случай и да продължа напред. Нашият отбор започна преговори за реванш, но не знам дали този клоун ще се съгласи. Там скачаше като глупак, беше ясно, че няма да го пуснат да се бие. 

Както вързано куче лае, но като го пуснеш, то стои на място. И той направи същото. Сбиване на улицата ? Не, защо да го плаша ? Ако изрази някакво недоволство, тогава разбира се, че ще го унищожа и на улицата.“, каза Анкалаев.

Тук задължително трябва да видим реванш. Да се надяваме, че UFC ще го организират за ноември или декември. Съгласни ли сте ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес