Зареждане

Англичаните сипят вулгарни закани към Владислав Генов преди SFC 6

Англичаните сипят вулгарни закани към Владислав Генов преди SFC 6
Публикувано на: Януари 4, 2018 в 21:16 ч
Младият български ММА състезател Владислав Генов ще направи поредната си битка в предстоящото състезание SFC 6: Warrior's Spirit, което ще се проведе на 13-ти януари в столичната зала Арена Армеец. Негов противник ще бъде англичанина Mickey Miller.

Докато Генов тренира усърдно и се готви за победа, от лагера на Miller залагат на заплахи и вулгарни закани.

Братът, треньор и мениджър на Mickey Miller - Jimmy изпрати специално съобщение до Генов, пълно със закани и вулгарности, като дори си позволи да го напсува на български.
 

 
"Mickey обича да си слага топките в лицето на противниците си. Той ще те накара да паднеш, защото няма да издържиш заедно с него в стойка, а когато паднете, вече ще си в паяжината на паяка.

Генов, изправяш се срещу експерт в сферата на жиу-житцу. Ще бъде тежка вечер за теб. Независимо колко си или за колкото зъл, здрав и силен се мислиш, когато влезнете в клетката, задника ти ще бъде изтръгнат. Дано вратът да е трениран, защото задушаване ще има.

Ще се откажеш точно пред погледа на приятелката си и всички ще мислят, че си страхливец. Mickey Miller идва за теб!"

Това ще е 10-ти професионален ММА двубой за Генов и едва втория му пред родна публика. Какъв по-добър повод от това да подкрепим младия български лъв в битката му с наперения англичанин?

Билетите за SFC 6: Warrior's Spirit са вече в продажба и са изключително достъпни - на цени от 10, 30 и 45 лв. и могат да се намерят в мрежите на Eventim, EasyPay, Ticketportal, както и в MMA.BG.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес