Зареждане

Владислав Генов готов да играе за победа на пълна газ в SFC 6

Владислав Генов готов да играе за победа на пълна газ в SFC 6
Публикувано на: Януари 4, 2018 в 18:45 ч
Един от най-обещаващите млади ММА бойци у нас, Владислав Генов ще запише поредната си битка в предстоящото състезание Spartacus Fighting Championship 6, което ще се проведе на 13-ти януари в столичната зала Арена Армеец.

Влади не само има атрактивни участия вММА битки, но има и престижна титла по граплинг, която завоюва през изминалата година в Германия.

Но все още не сме видели най-доброто от него, защото досега почти не сме имали възможността да го гледаме и подкрепим на живо.
 
"Имам 10 професионални двубоя, повечето в чужбина и това е едва втори мач за мен в София. Мотивиран съм да покажа на какво съм способен пред родната публика."

Опонент на Генов в клетката ще бъде англичанина Mickey Miller, от чиито лагер бяха доста "сладкодумни" и избълваха закани и псувни преди битката. Българският атлет обаче е убеден в победата независимо срещу кого ще се изправи.
 
"Очаквам да наложа моят стил на игра, почти всички мои срещи съм приключил в първи рунд, така че ще се постарая да наложа високо темпо отначало и да спечеля още в 1-ви рунд!"

Генов тренира здраво в залата на Pitbulls MMA на стадион "Локомотив" под ръководството на Кристиян Попов.
 

 
В подготовката му се включва и шампионът по ММА и бойно самбо Росен Димитров - Близнака (горе в дясно), който със сигурност ще допринесе много за развитието на играта на Генов.
 
"4- Искам да кажа огромно благодаря , на хората които ме подкрепят и застават зад мен, с всеки изминал мач те стават все повече. Заповядайте на 13ти януари, ще дам всичко от себе си и няма да ви разочаровам," завърши Генов.

Билетите за SFC 6: Warrior's Spirit са вече в продажба и са изключително достъпни - на цени от 10, 30 и 45 лв. и могат да се намерят в мрежите на Eventim, EasyPay, Ticketportal и на MMA.BG

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес