Зареждане

Андре Муниз: Знаех, че трябва да счупя ръката на Жакаре Соуза

Андре Муниз: Знаех, че трябва да счупя ръката на Жакаре Соуза
Публикувано на: Май 17, 2021 в 00:00 ч
Андре Муниз е доволен от победата, която записа над Жакаре Соуза миналия уикенд в Тексас. Двамата се биха в средна категория на UFC 262 и битката им приключи в първия рунд. Муниз успя да приложи armbar на Соуза, който отказа да се предаде и завърши със счупена ръка.

С тази победа Андре навлезе в серия от 7 поредни победи. Той е с рекорд 21-4 в ММА и печели 15 от последните си 16 битки в клетката. Муниз печели 14 от победите си със събмишън и 4 с нокаут. Във всяка от 4-те му загуби той бива нокаутиран.

Пред медиите Муниз сподели, че счупването на ръката е било неизбежно. Ето какво още сподели Муниз, който остава фен на своя сънародник:

Познавам Жакаре Соуза много добре и знаех, че така трябваше да стане. Знаех, че ако го удуша, тогава той ще изпадне в безсъзнание. Знаех, че ако му приложа armbar, тогава ще трябва да му счупя ръката. Приложих натиск върху ръката му и не очаквах да се счупи, но се случи. 

Пожелавам му всичко най-добро и скоро да се завърне. Много съм щастлив, беше невероятно. Работих здраво, за да съм готов за него. Тренирах много джиу-джитсу и изучих играта му. Казах ви, че ще се тествам и го направих. Искам да се бия през септември или октомври. 

За мен беше привилегия да се бия със Соуза. ММА е спорт и в клетката сме съперници. Оставам фен на Жакаре. Чух, че Ник Диас иска да се бие. Ако иска, тогава може да се бием в средна категория. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес